Bidra till ungas framtid!

Vill du vara med och bidra till KFUM:s internationella utvecklingssamarbeten och göra skillnad för unga människors framtid?

KFUM Sverige driver flera framgångsrika projekt, bl.a. tillsammans med vår systerorganisation YMCA Africa Alliance. Projektet stöttar barn och unga i utanförskap så de kan få ett värdigt liv. Personer som annars har sin tillflykt till gatan kan få stöd och en varm kram när livet är tufft.

Swisha valfri summa till KFUM:s Swish 123-9018557 och skriv vilket program du vill skänka ditt bidrag till (Youth Justice, Young women in Palestine, Youth Embrace). Det går även bra att skicka via Plusgiro: 90 1855-7.

Tillsammans skapar vi förutsättningar för unga att utvecklas till sin fulla potential!


Födelsedag eller jubileum

I stället för blommor kan du skänka en gåva till KFUM Sverige för att hedra en väns födelsedag. Samtidigt som jubilaren får en personlig hälsning från dig, får KFUM Sverige ett viktigt och välkommet stöd i arbetet bland barn och ungdomar.

Kontakta vårt kansli på info@kfum.se eller 08-677 30 00 så får du mer information.


Minnesgåva

Hedra en väns bortgång genom att skänka en gåva till KFUM Sverige. Samtidigt som den bortgångnes anhöriga får en personlig hälsning från dig, får KFUM Sverige ett viktigt och välkommet stöd i arbetet bland barn och ungdomar. Vi skickar minneskortet till den du önskar.

Kontakta vårt kansli på info@kfum.se eller 08-677 30 00 så får du mer information.